Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanlığının dâhilde işleme izin, yurt içi satış ve teslim, hariçte işleme izin ile firma talebine istinaden iptal edilen dâhilde...

Kültür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Şanlıurfa’nın Haliliye ve Karaköprü ilçelerindeki Taş Tepeler kazı alanlarındaki bazı taşınmazlar acele...

GÜNCEL

Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) orman yangınlarıyla mücadele kapsamında yapacağı mal ve hizmet alımlarına ilişkin usul ve esaslar Resmi Gazete'de.

GÜNCEL

Sigaranın enflasyon üzerindeki baskısını azaltmak amacıyla sigara üzerinden alınan nispi vergi indirildi, maktu vergi artırıldı.

GÜNCEL

TÜBİTAK Başkanlığı’na Orhan Aydın, Başkan Yardımcılığına Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ahmet Yozgatlıgil atandı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakan yardımcılıklarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmî Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığınca hazırlanan İhracat Sayılan Satış ve Teslimler Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Singapur arasındaki uluslararası anlaşmayı onayladı.

GÜNCEL

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 14 şirkete dağıtım, üretim, ihrakiye teslimi ve madeni yağ lisansı verme kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2024’te 5 milyon TL ve üzerindeki ödenmemiş vergi ve cezalar kamuya açıklanacak.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vefatlar