Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Rusya'ya ait savaş uçaklarının, Suriye'nin İdlib iline düzenlediği hava saldırılarında ölü sayısı 10'a, yaralı sayısı 32'e yükseldi.

DÜNYA

Rus savaş uçakları İdlib ve Lazkiye kırsalındaki köy ve kasabalara hava saldırıları düzenledi. Saldırılar, altyapı ve sivil mülklere zarar verdi.

DÜNYA

Rusya, Norveç’teki diplomatik temsilci sayısını azaltma kararı aldı.

DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Peskov, NATO'nunSteadfast Noon nükleer tatbikatının gerilimi tırmandırdığını belirtti.

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde Mihaylovka yerleşim birimini kontrol altına aldıklarını duyurdu.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, siyonist rejimin, İran'ın nükleer tesislerine saldırı tehdidinin ciddi provokasyon olduğunu belirtti.

DÜNYA

Rusya'nın önümüzdeki günlerde Gazze sakinleri için insani yardım yüklü bir uçağı Mısır'ın El-Ariş havalimanına göndereceği belirtildi.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'ya çalışma ve eğitim amacıyla gelecek Gürcistan vatandaşlarına vize muafiyeti getiren kararnameyi imzaladı.

Rus bilim adamları, Türklere ait MS 6-10. yüzyıllara ait runik yazıtları çözmek için çalışıyor.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı'nın, özellikle de ABD'nin Afganistan'a uyguladığı yaptırımları adaletsiz olarak nitelendirerek, Batı'nın; Afganistan İslam Emirliği yetkililerine...

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk'te Jelannoye Vtoroye yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

DÜNYA

Rusya'daki Afganistan konulu iştişare toplantısına katılan ülkeler, Afganistan'a insani yardım sağlanması çağrısında bulundu.

Vefatlar