sağanak Haberleri

sağanak haberleri ve güncel sağanak gelişmeleri, sağanak ile ilgili tüm video, sağanak fotoğrafları ve sağanak haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni hava durumu raporuna göre, İstanbul dâhil birçok il için sağanak uyarısı yapıldı.

GÜNCEL

​​​​​​​Meteoroloji tarafından yapılan sağanak uyarısının ardından öğle saatlerinde İstanbul'da başlayan yağış ile birlikte ani su birikintileri oluştu.

GÜNCEL

Meteoroloji, Batı Karadeniz ve Marmara'nın kuzeybatısında sağanak, Doğu Akdeniz'in batısında fırtına görüleceği uyarısında bulundu.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan duyuruya göre, İstanbul'da bugün serin ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin kıyı kesimlerinde sağanak etkili olacağının tahmin edildiğini belirtti.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve doğusunda beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 11 il için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

GÜNCEL

Meteoroloji, yurdun doğusunda kuvvetli yağışların olacağı uyarısında bulunurken, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

GÜNCEL

Meteoroloji, Güney Ege ve Göller Yöresi ile Batı Karadeniz'in iç kesimleri için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan yeni hava durumu raporuna göre, ülkenin birçok noktası için sağanak ve sel baskınları uyarısı...

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

GÜNCEL

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği uyarısı yaptı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa çevreleri ve İzmir'in iç kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı.

Vefatlar