saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Lübnan Hizbullah'ı Golani Taburu karargahına roketli saldırı düzenlediğini duyurdu.

GÜNCEL

Cumartesi günü Habur Sınır Kapısı'nda görevli gümrük muhafaza memurlarına yönelik saldırıda bulunan 5 zanlıdan 2’si tutuklandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesine ait halk ekmek büfesine kimliği belirsiz kişi ya kişilerce zarar verildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi Sözcüsü Ravina Shamdasani, işgal ordusunun Batı Şeria'da başlattığı saldırılara tepki göstererek, saldırıların Filistin topraklarında...

DÜNYA

İşgal ordusunun, Lübnan'ın güneyindeki El-Mecadil ve Şeyhayn beldelerine düzenlediği hava saldırılarında 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir fıstık bahçesinde 24 yaşında öğretmen saldırı sonucu hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

DÜNYA

Hizbullah, Lübnan'ın güney sınırı yakınlarındaki işgal rejimine ait iki askeri bölgeyi vurdu.

GÜNCEL

Bursa’da bir grup atlet, taksicilere yönelik şiddet eylemlerine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla kent merkezinde 16 kilometre koşu gerçekleştirdi.

DÜNYA

İşgal rejimi, Lübnan'ın güneyindeki köy ve beldelere yönelik saldırıları yoğunlaştırırken, Hizbullah da işgalcilere ait bazı noktaları vurdu.

DÜNYA

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 5 Filistinli şehid oldu.

DÜNYA

İşgal rejiminin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehid sayısı 40 bin 173'e yükseldi.

DÜNYA

İşgalciler, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 10 Filistinli şehid olurken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Vefatlar