Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Röportaj

Organomineral gübre, hem organik hem de mineral bileşenleriyle toprağın verimliliğini artırırken, kimyevi gübre yalnızca inorganik maddelerle hızlı etki sağlıyor. Uzmanlar,...

GÜNCEL

Şanlıurfa’da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran 6 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa-Akçakale yolunda 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Röportaj

Şanlıurfa’da bu yıl fıstık fiyatları düşerken, üretim maliyetleri artış gösteriyor. Üreticiler, düşük fiyatlar ve yüksek maliyetler karşısında fıstığın bu sene...

GÜNCEL

Şanlıurfa’da ölümlü arazi anlaşmazlığı kavgasında 22 yıldır aranan firari şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan kapsamlı çalışmada yaklaşık 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

GÜNCEL

Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs binmiş oldukları otobüste gözaltına alındı.

Röportaj

Bisiklet sürücüleri, trafikte yok sayıldıklarını ve sürekli tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, daha güvenli ve saygılı bir trafik ortamının oluşturulmasını...

GÜNCEL

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şahıs da yakalandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa İl Müftülüğü koordinesinde ‘’Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması’’ düzenlendi. Mevlana Celaleddin-i Rumi Cami'inde düzenlenen yarışmaya yoğun ilgi gösterildi.

Vefatlar