şehid Haberleri

şehid haberleri ve güncel şehid gelişmeleri, şehid ile ilgili tüm video, şehid fotoğrafları ve şehid haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Filistin

Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria’da seyir halindeki bir araca düzenlediği hava saldırısında Filistinli 5 genç katledildi.

DÜNYA

siyonist işgal rejimin, Tulkarm kampında devam eden saldırıları sırasında keskin nişancı ateşiyle bir çocuk şehid edildi, baba da ağır yaralandı.

Filistin

Filistin Sağlık Bakanlığı, siyonist rejimin işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinli sayısının 20'ye yükseldiğini açıkladı.

DÜNYA

Kudüs Tugayları’na bağlı Tulkerm Taburu komutanı Muhammed Cabir (Ebu Şuca), bu sabah işgalcilerle yaşanan çatışmalarda şehid düştü.

DÜNYA

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin kuzeybatısında yer alan Hamad yerleşim yeri yakınlarında işgalci siyonist rejim tarafından bir gazeteci vurularak...

DÜNYA

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda Filistinli bir gazeteci daha şehid olduğu bildirildi.

DÜNYA

İşgalciler, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda 10 Filistinli şehid olurken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), Gazze'de İsmail Heniyye'nin 7 korumasının şehid edildiğini belirterek baş sağlığı mesajı yayımladı.

DÜNYA

İşgal savaş uçakları gece boyunca Gazze'ye saldırılarını sürdürdü. Saldırılarda 11 Filistinli şehid olurken, çok sayıda kişi de yaralandı.

DÜNYA

siyonist işgal rejimi Han Yunus'ta bazı binalara düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 20 kişi şehid olurken, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

İşgal rejiminin, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyine düzenlediği İHA’lı saldırıda iki Filistinli şehid oldu.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 39 bin 965'e yükseldiği belirtildi.

Vefatlar