sıddık çiftçi Haberleri

sıddık çiftçi haberleri ve güncel sıddık çiftçi gelişmeleri, sıddık çiftçi ile ilgili tüm video, sıddık çiftçi fotoğrafları ve sıddık çiftçi haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (BESO), bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Esnaf, BESO öncülüğünde Batman Valisi Ekrem Canalp...

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliği ile üyelerine yönelik "E-Ticaret" temalı bir seminer düzenledi.

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyeleri için ücretsiz barkod sistemi ve yazılım desteği sunan yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu.

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TOKİ Başkanlığı ziyaretinde üyelerini ev sahibi yapmak istediğini belirtti.

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ekim ve kasım aylarında Batman'da dört ayrı fuar yapılacağını söyledi.

GÜNCEL

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olacağını belirtti.

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Defterdarlık İl Müdürü Muhammet Ali Şenol'u makamında ziyaret ederek esnafın sorun...

GÜNCEL

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Çayı kenarına yapılacak olan küçük sanayi siteleri için yapılan ihata...

EKONOMİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, düzenli yaptığı ziyaretlerde esnafın sorun, talep ve sıkıntılarını dinliyor.

Vefatlar