silah Haberleri

silah haberleri ve güncel silah gelişmeleri, silah ile ilgili tüm video, silah fotoğrafları ve silah haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından kontrol devriyesi sırasında kontrol edilen 4 araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şahıs da yakalandı.

DÜNYA

İngiltere Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya toplam maliyeti 213 milyon dolar olan 650 adet çok amaçlı Marlet füzesi göndereceklerini duyurdu.

DÜNYA

ABD'nin Georgia eyaletinde bir liseye düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Batman'da bir tırda yapılan aramada yüklü miktarda silah ve binlerce silah parçası ele geçirilirken gözaltına alınan 2 ise şüpheli tutuklandı.

GÜNCEL

Darende ilçesinde silah ticaretine yönelik bir adreste yapılan aramada, 4'ü kuru sıkı 8 adet tabanca, 5 adet av tüfeği ile...

GÜNCEL

Şanlıurfa Viranşehir'de 10 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken, 2 şahıs da tutuklandı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen “Gürz 5" operasyonlarında 76 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini, 102 adet...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 78 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik “Mercek-22” operasyonlarının düzenlendiğini bildirdi.

DÜNYA

Irak Kürdistan Bölgesi Peşmerge Bakanı Şoreş İsmail, ABD yönetiminin peşmerge güçlerine çok sayıda ağır silah teslim ettiğini söyledi.

GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma neticesinde bir ikamette yapılan aramada av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

GÜNCEL

Siirt Valiliği ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü ortak operasyon sonucunda, Kurtalan ilçesinde bir eve yapılan baskında, 20 kök kenevir, 7,5 kilo...

Vefatlar