silahlı kavga Haberleri

silahlı kavga haberleri ve güncel silahlı kavga gelişmeleri, silahlı kavga ile ilgili tüm video, silahlı kavga fotoğrafları ve silahlı kavga haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Mardin’in Ömerli ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir kişinin öldüğü 9 kişinin de yaralandığı silahlı kavgada ölen kişinin naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

GÜNCEL

Mardin’in Artuklu ilçesinde iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 12 kişi...

GÜNCEL

Mardin’in Artuklu ilçesinde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Artuklu ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki grup arasında çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin 6 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Diyarbakır Valiliği, Çınar ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga ile ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin'de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 kişi yakalandı.

GÜNCEL

Merkez Battalgazi ilçesinde çıkan silahlı kavga sonucu 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili yapılan çalışmada 3 şüpheli, olayda kullanılan pompalı tüfekle...

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bir fıstık işletmesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü.

Vefatlar