Siyonist işgal rejimi Haberleri

Siyonist işgal rejimi haberleri ve güncel Siyonist işgal rejimi gelişmeleri, Siyonist işgal rejimi ile ilgili tüm video, Siyonist işgal rejimi fotoğrafları ve Siyonist işgal rejimi haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, son 24 saatte 37 Filistinliyi katletti.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, hava saldırılarında 22 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 40 bin 819'a yükseldiği belirtildi.

Filistin

Batı Şeria ve Kudüs'te evlere baskın düzenleyen siyonist işgal rejiminin, en az 36 Filistinliyi daha alıkoyduğu belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, 7 Ekim'de HAMAS tarafından esir alınan 6 işgalcinin, Gazze'de ölü bulunduğunu açıkladı.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın birçok kentinde evlere baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi, en az 22 Filistinliyi esir aldı.

Filistin

Siyonist rejim sözde ordusunun, 48 saat süren baskının ardından işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kentinden çekildiği belirtildi.

Filistin

Gazze'deki hükümete bağlı Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin Nuseyrat'a yönelik saldırısında bir gazeteciyi daha katlettiğini duyurdu.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, binlerce askerin katılımıyla Mahmud Abbas yönetimindeki Batı Şeria'ya "Yaz Kampı" adını verdiği saldırı başlattı. 

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 40 bin 476'ya yükseldiği belirtildi.

Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, en az 10 bin şehidin cenazesinin enkaz altında veya kayıp olduğunu bildirdi.

Filistin

Gazze'deki hükümete bağlı Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin saldırısında bir gazetecinin daha katledildiğini duyurdu.

Vefatlar