Siyonist rejim Haberleri

siyonist rejim haberleri ve güncel siyonist rejim gelişmeleri, siyonist rejim ile ilgili tüm video, siyonist rejim fotoğrafları ve siyonist rejim haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


Filistin

Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria’da seyir halindeki bir araca düzenlediği hava saldırısında Filistinli 5 genç katledildi.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 30 Filistinli daha siyonist işgal rejimi tarafından alıkonuldu.

Filistin

Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde bulunan Harem-i İbrahim Camii'ni Müslümanlara kapatarak, Yahudilerin kullanımına açtı

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde düzenlenen eylemde, 3 siyonist rejim sözde polisinin öldürüldüğü belirtildi.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, hava saldırılarında 43 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejimi, dünden bu yana 40 Filistinliyi daha şehid etti.

Filistin

Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda 15 Filistinliyi esir aldı.

Filistin

Gazze'ye yönelik katliam ve soykırımını sürdüren siyonist işgal rejiminin, gece boyunca sivillerin yaşadığı yerlere saldırması sonucu 12 Filistinli şehid oldu,...

DÜNYA

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun 8 Ekim'den bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 564 kişinin katledildiği belirtildi.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 40 bin 223'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Gazze'nin batısındaki Er-Rimal Mahallesi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği bombalı saldırıda 9 Filistinli...

Filistin

Filistin halkına yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'ya yönelik baskınlarda 14 Filistinliyi esir aldı.

Vefatlar