skunk Haberleri

skunk haberleri ve güncel skunk gelişmeleri, skunk ile ilgili tüm video, skunk fotoğrafları ve skunk haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 15 milyon 882 bin kök esrar ve skunk maddesi ile 2 buçuk ton kubar esrar...

GÜNCEL

Uşak'ta bir otomobilde yapılan aramada, 1 kilo 800 gram skunk ele geçirildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

İzmir'in Konak ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 2 kilogramın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa il genelinde İl Emniyet Müdürlüğünün başlattığı çalışmada 22 kilo 150 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda, 461 kilogram Skunk maddesi ele geçirdi.

GÜNCEL

Hatay'ın Erzin ilçesinde 1 kilo 900 gram skunk ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Hatay'ın Erzin ilçesinde şüphe üzerine durdurulan akaryakıt tankerinde 36 kilogram skunk ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Hatay'da bir otobüste yapılan aramada, 1 kilo 900 gram skunk ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 1 kg 750 gr Skunk ele geçirildi.

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda, 1 milyon 781 bin 200 kök kenevir ve skunk ile 511 kilogram esrar ele geçirildi,...

GÜNCEL

Bingöl'de düzenlenen operasyonda, 827 kök kenevir ve bin 316 kök skunk bitkisi ele geçirildi.

Vefatlar