suriye Haberleri

suriye haberleri ve güncel suriye gelişmeleri, suriye ile ilgili tüm video, suriye fotoğrafları ve suriye haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 3 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA

İşgal ordusunun, Suriye'nin güneyindeki Kuneytra bölgesine düzenlediği saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

GÜNCEL

MSB, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'linin düzenlenen hava harekâtıyla öldürüldüğünü bildirdi.

GÜNCEL

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesi ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde 6 PKK elemanının öldürüldüğünü belirtti.

DÜNYA

Suudi Arabistan, "iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesini desteklemek amacıyla" Suriye'deki büyükelçiliğinin resmen açıldığını duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde 13 PKK/YPG'linin öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA

İşgalci siyonistlerin, şafak vakti Hama kırsalına yönelik saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 14'e yükseldiği 6'sı ağır 43 kişinin yaralandığı bildirildi.

DÜNYA

Siyonist işgal rejimi, Hama şehrinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 5 kişinin öldüğü, 19 kişinin de yaralandığı açıklandı.

GÜNCEL

Beştepe'deki toplantıda öncelikli gündemin, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK'ye yönelik operasyonlar ve bu operasyonların sahadaki yansımalarının olması bekleniyor.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 16 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile Suriye arasındaki normalleşme adımlarına ilişkin olarak, "Ankara-Şam hattında bir toplantı yapmayı planlıyoruz" açıklamasını...

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 17 PKK elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

Vefatlar