Tayland Haberleri

tayland haberleri ve güncel tayland gelişmeleri, tayland ile ilgili tüm video, tayland fotoğrafları ve tayland haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Tayland'da muson yağmurları ve Yagi Tayfunu'nun neden olduğu şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve toprak kaymalarında, 33 kişi hayatını...

DÜNYA

Tayland-Çin uluslararası demiryolu projesinin tünel inşaatında meydana gelen göçükte mahsur kalan 3 işçinin cansız bedenine 6 gün sonra ulaşıldı.

DÜNYA

Tayland'da muson yağışları nedeniyle meydana gelen sel ve toprak kaymalarında, 22 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

DÜNYA

Tayland-Çin uluslararası demiryolu projesinin tünel inşaatında meydana gelen göçükte, 3 işçi toprak altında kaldı.

DÜNYA

Tayland'ın Phuket adasında aşırı yağışların yol açtığı toprak kaymasında en az 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

DÜNYA

Tayland'ın Chachoengsao eyaletinde bir uçağın ormanlık alana düşmesi sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Tayland'ın kuzey bölgelerinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde 5 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.

DÜNYA

Tayland'da, yurt dışından gelen bir kişide maymun çiçeği virüsü (mpox) tespit edildi.

DÜNYA

Tayland Anayasa Mahkemesi ana muhalefetteki İleri Hareket (Move Forward) Partisi'ni feshetti.

DÜNYA

Tayland'da bir uçağın test uçuşu sırasında evin üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada, pilot hayatını kaybetti.

DÜNYA

Tayland'da, yerel bir roket festivalinde ev yapımı roketlerden birinin seyircilerin bulunduğu bölgeye düşmesi sonucu meydana gelen patlamada, en az 15...

Vefatlar