trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Ordu'nun Akkuş ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa-Suruç karayolunda yaşanan trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adana'nın Pozantı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 7 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkması sonucu devrilen otomobildeki 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti,1 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Merkez Yeşilyurt ilçesinde 2 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde traktör ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5'i çocuk 9 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücülerden biri yaralandı.

GÜNCEL

Bayburt'ta otomobil ile cip çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde, kamyon ile otomobilin karıştığı trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Vefatlar