TRAFİK KAZASI Haberleri

TRAFİK KAZASI haberleri ve güncel TRAFİK KAZASI gelişmeleri, TRAFİK KAZASI ile ilgili tüm video, TRAFİK KAZASI fotoğrafları ve TRAFİK KAZASI haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Nijerya Devlet Başkanı Bola Tinubu'nun, bir kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 40 kişinin öldüğünü bildirdi.

GÜNCEL

Malatya’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak ters döndü. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

DÜNYA

Pakistan'ın güneybatısında bir otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir otobüsün minibüze çarpması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

DÜNYA

Dominik Cumhuriyeti'nin batısında bir kamyonun bir bara çarpması sonucu en az 11 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığını bildirildi.

DÜNYA

Pakistan kontrolündeki Keşmir'de meydana gelen trafik kazasında 25 kişi öldü. Pencap eyaletindeki benzer bir kazada da 11 kişi hayatını kaybetmişti.

DÜNYA

Erbain merasimleri için İran'a gitmek üzere yola çıkan Pakistan'daki bir yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 22...

DÜNYA

Güney Kore'nin başkentinde işçileri taşıyan minibüsün otobüsle çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Batman’da açık kasa bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 6 kişi yaralandı.

Yaşam

Geçtiğimiz aylarda yaşanan trafik kazası sonrası Çicihan ve Esgin aileleri arasında başlayan husumet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı’nın yoğun girişimleri...

DÜNYA

Mısır'ın başkenti Kahire'de üç aracın karıştığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Gündem

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde karşı şeride geçen otomobilin, köy minibüsü ile çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı.

Vefatlar