Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

Rusya ordusunun, Ukrayna'nın Mikolayiv bölgesine düzenlediği füze saldırısında bir kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

DÜNYA

Ukrayna, son 24 saatte Rus ordusuyla 169 çatışmanın çıktığını, en sıcak çatışmaların Pokrovsk, Kurakhovsk ve Kupyansk yönünde yaşandığını açıkladı.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'dan Mısır'a giden tahıl gemisinin Karadeniz'de Rusya tarafından vurulduğunu açıkladı.

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın başkent Moskova dahil olmak üzere, Rus topraklarına 144 İHA saldırısı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba’nın istifa etmesinin ardından Dışişleri Bakan Yardımcısı ve eski Ankara Büyükelçisi Andriy Sibiga Dışişleri Bakanı olarak...

DÜNYA

Aralarında Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın da olduğu çok sayıda Ukraynalı üst düzey yetkili, beklenen büyük hükümet değişikliği öncesinde görevlerinden istifa...

DÜNYA

Ukrayna, Rusya tarafından fırlatılan 22 füze ve 20 insansız hava aracının düşürüldüğünü, Rusya sınırındaki Belgorod kentini hedef aldıklarını açıkladı. Rusya...

DÜNYA

Rusya'nın Ukrayna'nın Harkiv kentine güdümlü bombalarla düzenlediği saldırıda, en az 6 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, F-16 savaş uçağının düşmesinin ardından, Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanı Oleşçuk'u görevden aldı.

DÜNYA

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Ukrayna'da 26 Ağustos'ta ABD yapımı bir F-16 savaş uçağının düştüğünü doğruladı.

DÜNYA

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Kramatorsk bölgesinde Rusya'ya ait Su-25 tipi savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.

DÜNYA

Ukrayna askerlerinin 6 Ağustos'ta Rusya'nın Kursk bölgesine sınır hattına girmelerinden bu yana Rusya'da 100 yerleşim yerini ele geçirdiği iddia edildi.

Vefatlar