UYUŞTURUCU Haberleri

UYUŞTURUCU haberleri ve güncel UYUŞTURUCU gelişmeleri, UYUŞTURUCU ile ilgili tüm video, UYUŞTURUCU fotoğrafları ve UYUŞTURUCU haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Düzce'de peynir bidonlarının içerisine gizlenmiş 3 kilo 916 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

GÜNCEL

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan baskınlarda 6 şüpheli tutuklandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

GÜNCEL

Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahıs binmiş oldukları otobüste gözaltına alındı.

GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından kontrol devriyesi sırasında kontrol edilen 4 araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

GÜNCEL

Batman'da bir evde yapılan aramada 3 bin 136 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

GÜNCEL

Batman'da bir kargo şirketinde yapılan aramada, 2 bilgisayar kasası içerisine zulalanmış 6 kilo 70 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

GÜNCEL

Bingöl'de çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 6 şahıs yakalanırken, mahkemeye çıkarılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL

Batman Valisi Ekrem Canalp, "Memnuniyetle şunu görebiliyoruz ki Batman geçmiş yıllarla kıyaslandığında huzurun net bir şekilde hissedildiği ve suç oranlarının...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen "Narkoçelik-37" operasyonlarında 227 uyuşturucu satıcısının yakalandığını açıkladı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Elazığ'da polis ekiplerince uyuşturucu madde kullanan şahıslar ile sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Vefatlar