yolcu otobüsü Haberleri

yolcu otobüsü haberleri ve güncel yolcu otobüsü gelişmeleri, yolcu otobüsü ile ilgili tüm video, yolcu otobüsü fotoğrafları ve yolcu otobüsü haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


DÜNYA

ABD’nin Mississippi eyaletinde, yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 7 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır, 26 kişi yaralandı.

DÜNYA

Pakistan kontrolündeki Keşmir'de meydana gelen trafik kazasında 25 kişi öldü. Pencap eyaletindeki benzer bir kazada da 11 kişi hayatını kaybetmişti.

GÜNCEL

Bursa’da 41 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsünden büyüyen alevler otluk alana sıçradı.

DÜNYA

Nepal'in Tanahun bölgesinde yolcu otobüsünün Marsyangdi Nehri'ne düşmesi sonucu meydana gelen kazada, 27 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yolcu almak için durağa yanaşan İETT otobüsüne, arkadan gelen şehirlerarası yolcu otobüs çarptı. Meydana gelen kazada 3...

GÜNCEL

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü şarampole girerek yan yattı. 36 yolcunun bulunduğu otobüste 2'si ağır 22...

GÜNCEL

Aydın'ın Söke ilçesinde yolcu otobüsü ile iş makinesinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

DÜNYA

Nijerya'nın Taraba eyaletinde yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

GÜNCEL

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsünün köprünün ayağına çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyon çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 38 kişi...

Vefatlar