yunanistan Haberleri

yunanistan haberleri ve güncel yunanistan gelişmeleri, yunanistan ile ilgili tüm video, yunanistan fotoğrafları ve yunanistan haberleri Midyat Gazete - Midyat Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Aydın'da, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından, Yunanistan unsurlarınca geri itilen 29'u çocuk 178 düzensiz göçmen kurtarıldı.

GÜNCEL

MSB, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si FETÖ mensubu 7 kişinin hudut birlikleri tarafından yakalandığını bildirdi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3'ü FETÖ üyesi 12 kişinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

MSB, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3'ü FETÖ mensubu 12 kişinin Edirne'de yakalandığını bildirdi.

GÜNCEL

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan unsurlarınca geri itilen 5'i çocuk 45 düzensiz göçmeni kurtardı, 75 düzensiz göçmeni yakaladı.

GÜNCEL

Edirne'de, FETÖ ile ilişkili oldukları belirlenen 2 şüpheli Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

DÜNYA

Selanik Aristoteles Üniversitesi'nde ekoloji ve orman yangınları profesörü Alexandros Dimitrakopoulos, ülkedeki havanın Mısır'dakine benzemeye başlayacağı konusunda uyardı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, sınırı geçmeye çalışan 2'si FETÖ, 1'i DAİŞ mensubu toplam 5 kişinin yakalandığını belirtti.

GÜNCEL

Edirne'de düzenlenen operasyonda, FETÖ ile ilişkili oldukları tespit edilen 2 şüpheli Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

GÜNCEL

Edirne'de, FETÖ ile ilişkili olduğu ileri sürülen 2 şüpheli sınırda Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

GÜNCEL

Edirne'de, Yunanistan sınırında yakalanan 2 FETÖ şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÜNCEL

İzmir'in Çeşme ve Seferihisar ilçelerinde aralarında çocukların da bulunduğu 94 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Vefatlar