İşgal ordusu, sabah namazı sırasında Gazze'nin El-Derac Mahallesi'nde, yüzlerce yerinden edilmiş insanı barındıran El Tabiin okuluna üç füze atarak 100'den fazla kişinin şehit olması, onlarca kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan vahşi bir katliam gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen bu katliamla ilgili bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Filistin meselesinin Müslümanlar için bir akide meselesi olduğunu belirterek İslam dünyasına birlik olma çağrısında bulundu.

Yapıcıoğlu mesajında şunları kaydetti:

“Siyonist Terör Örgütü, Gazze'de yerinden edilmiş mazlumların sığındığı bir okula, sabah namazı kılındığı sırada düzenlediği alçakça saldırı ile 100'den fazla sivili şehid etti. siyonistlerin saldırılarında şehit olan tüm mazlumlara Allah'tan rahmet diliyorum. 10 ayı aşkın bir süredir Gazze'de soykırım gerçekleştiren siyonist terör örgütü, dünyanın sessizliğinden aldığı cesaretle insanlığı öldürmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği tüm bu alçakça katliamlar siyonist terör rejimini yok olmaktan kurtaramayacak aksine kendisini bekleyen kaçınılmaz sonu hızlandıracaktır.

Filistin meselesinin Müslümanlar için bir akide meselesi olduğu hakikati de göz ardı edilmemelidir. Daha ne zamana kadar biz Müslümanlar, Filistinli kardeşlerimize ‘Bizim gücümüz yok, siz savaşın. Eğer Allah size zafer nasip eder de galip gelirseniz, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da beraber namaz kılarız’ diyeceğiz.

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor

Önümüzde iki yol var: Ya zilleti kabul edip küresel şer güçlerinin bize dayattığı rolü oynayacağız; birbirimizi etnik ve mezhebi aidiyetlerimiz üzerinden ‘öteki’ görmeye devam edeceğiz. Ya da sorunlarımızı adalet temelinde çözüp kardeşlik hukukunu cari kılacağız ve böylece birlik olup yeniden izzet bulacağız. Üçüncü yol yok!” (İLKHA)

Kaynak: ilkha