Siyaset

HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Tanrıkulu Bitlis'te yerel medyayı ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen HÜDA PAR Medya Başkan Yardımcısı Şeyhmus Tanrıkulu, yerel medya temsilcilerini ziyaret etti.

Bitlis İl Başkanı Cengiz Karakaya ve partili heyetin eşlik ettiği Tanrıkulu, Dideban, Doğru Haber Gazetesi ve Bitlis Haber'i ziyaret etti.

Tanrıkulu ve beraberindeki heyet, ilk olarak Dideban ve Doğru Haber gazetelerini ziyaret etti. Daha sonra Tanrıkulu ve beraberindeki heyetle Bitlis Haber'i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde parti çalışmaları hakkında bilgi veren Tanrıkulu, toplumu doğru bilgilendirme noktasında gazetecilere büyük sorumlulukların düştüğünü vurguladı.

İç ve dış gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tanrıkulu, parti olarak ilk günkü gibi halkın menfaati ve memleketin maslahatına yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi.

Tanrıkulu, her geçen gün halkın HÜDA PAR’a olan teveccühünün arttığının altını çizdi.

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yerel medya temsilcileri, tüm zorluklara rağmen memleketin sorunlarının dile getirilmesi, halkın bilgilendirilmesi adına, gazetecilik ilkeleri çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek, halkın ve memleketin menfaatini öncelediklerini söyledi. (İLKHA)