Mihraplı Kent Parkı Bursalıların spor merkezi olmayı sürdürüyor Mihraplı Kent Parkı Bursalıların spor merkezi olmayı sürdürüyor

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki soykırım ve katliamları sürerken Gazze'de yaşanan açlığa karşı yardımlar da gelmeye devam ediyor.

Batman'da yaşayan 11 yaşındaki Muhammed Mursi Altınışık, aile bütçesine katkı sağlamak için annesinin evde yaptığı kekleri satıp kazancının tamamını Gazze'deki çocuklara ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Muhammed Mursi Altınışık'ın takdir toplayan bu anlamlı bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, Altınışık'a göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü hem kendisine hem de ailesine teşekkür etti.

Altınışık'ın 6'ncı kezdir sattığı keklerden topladığı parayı Gazze'ye bağışladığını ifade eden Üzümcü, "Annesinin yaptığı kekleri çarşıda satan Muhammed Mursi Altınışık kardeşimiz, Gazze'de gördüğü vahşetten etkilenip 6 seferdir Gazze'ye ulaştırmamız için gelirinin hepsini bize teslim etti. Allah Muhammed Mursi kardeşimizden razı olsun ve böyle kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşallah." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha