GÜNCEL

Kur'an Nesli Platformu Gaziantep İl Temsilciliği, İl Müftülüğü'nü ziyaret etti

Kur'an Nesli Platformu Gaziantep İl Temsilciliği, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle, Gaziantep İl Müftülüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Platformun Gaziantep İl Temsilcisi İbrahim Halil Erten ve beraberindeki heyet,  "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında, Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar'ı makamında ziyaret etti.

Kur'an Nesli Platformu Gaziantep İl Temsilcisi İbrahim Halil Erten, camilerin toplumdaki önemine değinerek, din görevlilerin de topluma önderlik ettiklerini kaydetti.

Erten, insanlığın ve Kudüs'ün kurtuluşunun, Kur'an'a bağlıi bir nesille mümkün olabileceğini belirterek, din görevlilerinin bu konudaki çalışmalarının önemine değindi.

Platformun amacının toplumu Kur'an-ı Kerim'in emrettiği çerçevede her türlü kötülükten, ahlaki yozlaşmadan muhafaza etmek olduğunu belirten Erten, Türkiye'nin birçok ilinde çocuklara namaz alışkanlığı kazandırmak için yaptıkları çalışmalar, düzenledikleri etkinlikler hakkında da bilgi verdi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, müftülük olarak toplumun ihyası ve gençlerin muhafazası için çalışma yaptıklarını dile getirdi. (İLKHA)