EĞİTİM

Kur'an Nesli Platformu'ndan "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinin finaline davet

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla yürütülen eğitim faaliyetlerinde namaz eğitimlerini tamamlayan çocukların katılımıyla 15 Eylül'de final etkinliği düzenleniyor.

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Eylül Pazar günü saat 14.00'de Esentepe Necat Nasıroğlu Külliye Camii'nde düzenleyecekleri final programına tüm halkı davet etti.

Kur'an Nesli Platformu olarak, yüce Allah'ın emri gereği yeni neslin namaz bilinci ve sevgisi ile yetişmesini sağlamayı ve ümmet olarak Allah'ın razı olacağı bir toplum haline gelebilmeyi arzu etiklerini ifade eden Üzümcü, bunun için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini belirtti.

Bu çerçevede özellikle namaz ibadetini merkeze aldıklarını vurgulayan Üzümcü, maddi ve manevi bütün yönleriyle namazın öğrenilmesi ve namaz bilincinin gelişmesini sağlamak için her yıl çocuklara yönelik namaz eğitim programları düzenlediklerini söyledi.   

"Final etkinliğine yediden yetmişe tüm halkımız davetlidir"

Bu yıl yine ağustos ayından itibaren başlayarak çok daha geniş bir katılımla, yüzlerce, hatta binlerce çocuğa namaz eğitimi verebilmenin mutluluğunu içerinde olduklarını söyleyen Üzümcü, halka çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"Şimdi de iki haftalık bir program çerçevesinde 'Hayat Namazla Güzeldir' temasıyla yürüttüğümüz eğitim faaliyetlerimizin sonunda, eğitimlerini tamamlayan tüm çocuklarımızın katılımıyla 15 Eylül Pazar günü Saat 14.00’de Esentepe Necat Nasıroğlu Külliye Camii'nde bir final etkinliği düzenlenecektir. Gerçekleştireceğimiz açık alan final etkinliğine 7'den 70'e tüm halkımız davetlidir. Özellikle anne ve babaların, çocuklarıyla birlikte bu etkinliğe katılımını önemsiyor ve etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz." (İLKHA)