GÜNCEL

Malatya'da asayiş uygulamalarında 12 şahıs yakalandı

Yapılan çalışmalarda, aralarında çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yağma, tehditle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, alkol veya uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanma, basit yaralama, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme gibi çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslara yönelik operasyon başlattı.

Operasyonlarda; silahla yağma suçundan 18 yıl 20 gün hapis cezası bulunan A.B, cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 7 yıl hapis cezası bulunan C.C, alkol veya uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanma suçundan 4 ay hapis cezası bulunan Ö.D, basit yaralama suçundan 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan O.Ö, güveni kötüye kullanma suçundan 2 ay hapis cezası bulunan M.Y. ile basit yaralama, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme gibi suçlardan aranan E.A, S.B, F.T, Y.D, R.B. ve D.Ö. isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şahıslar, adli mercilere sevk edildi. (İLKHA)