Filistin

Siirt'te işgal rejiminin sözde başbakanı Netanyahu ve ABD Başkanı Biden taşlandı

Siirt'te Peygamber Sevdalıları Derneği, bayram namazının ardından işgal rejiminin sözde başbakanı Benyamin Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden'ın posterlerini sembolik olarak taşladı.

Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından Halid Bin Velid Camii'nde kılınan bayram namazının ardından camii önüne Netenyahu'nun ve ABD Başkanı Joe Biden'ın posteri asıldı.

Siirtli vatandaşlar bayram namazı sonrasında işgal rejiminin sözde başbakanı Benyamin Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden'ın posterlerini sembolik olarak taşladı.

Namaz çıkışında konuşan Halid Bin Velid Camii İmam Hatibi Musa Doğrusever, milyonlarca hacının  şu anda Mina'da büyük şeytanı temsilen taşladığını belirterek, burada Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen şeytan taşlama merasimine katıldıklarını ifade etti.

Doğrusever şunları söyledi:

"Bugün Kurban Bayramı, bayram namazını eda ettik. Milyonlarca hacı kardeşimiz şu anda Mina'da büyük şeytanı temsilen taşlamaktadırlar. Bizler de burada Peygamber Sevdalıları Derneği'nin düzenlemiş olduğu şeytan taşlama merasimine katıldık. Aslında şeytanlar aramızda halen dolaşmaktadırlar. Aylardır Filistin, Gazze'de bir katliam yaşanmaktadır ve orada kardeşlerimiz soykırıma uğramaktadırlar. Kadın, çocuk, yaşlı demeden orada kardeşlerimiz katlediliyor. İslam âlemi olarak bir bayram sabahına ulaştık ama içimiz kan ağlıyor. Burada Amerika ve israil başbakanlarının sembolik olarak taşlandığı büyük şeytanlar temsili yapıldı. Cenab-ı Allah bize, onların gerçek bir şekilde cezalandırılacakları, başlarının ezileceği, perişan olacakları, Rabbimiz'in onları helak edeceği ve Müslüman kardeşlerimizin intikamlarını alacakları günleri nasip eylesin." temennisinde bulundu. (İLKHA)