GÜNCEL

Umut Kervanı'ndan Gazze yararına kermes

Umut Kervanı, İstanbul'un Pendik ilçesinde, Gazze'deki Müslümanlara umut olmak için hayır kermesi açtı.

Dünyada ve Türkiye'de Gazze'de yaşanan katliam ve mağduriyetlere karşı destek gösterileri ve programlar devam ederken bir destek de Umut Kervanı Pendik Temsilciği'nden geldi.

Gazzeli ve Filistinli kardeşlerine ellerinden gelen yardımı ulaştırmak isteyen hayırseverlerin katkısıyla ilçe sahil meydanına kurulan kermeste; yiyecek başta olmak üzere, hediyelik, giyim, çeyiz eşyaları gibi birçok ürün Gazze için satışa sunuldu.

Gazze'ye umut olmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hayır kermesi yarında satış yapacak. Hayırseverler, kermesten alışveriş yapabileceği gibi satılacak üründe bağışlayabiliyor.

Yaptıkları hayır çalışması ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Hayır Kermesi Koordinatörü Cafer Baran, “Gazze yararına çeşitli etkinlikleri sürekli olarak düzenlemekteyiz. Bugün Pendik’te kermesimizi düzenliyoruz. İlk saatlerde olmamıza rağmen halktan bayağı bir ilgi var. Bundan sonraki süreçte de bu kermeslerimize Gazze yararına devam edeceğiz Allah’ın izniyle.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)