Mücteba Hamaney'den sahte bayrak girişimi uyarısı: Türkiye ve Umman'a saldırılar İran tarafından yapılmadı
Mücteba Hamaney'den sahte bayrak girişimi uyarısı: Türkiye ve Umman'a saldırılar İran tarafından yapılmadı
İçeriği Görüntüle

ABD ordusu, Venezula'nın başkenti Caracas'a gece saatlerinde saldırı düzenledi. Caracas'ta patlamalar yaşanırken, şehirden dumanlar yükseldi.

ABD ordusu, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ve eşini kaçırarak ABD savaş gemisine götürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Maduro'nun fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Maduro'nun ellerinin ve gözlerinin bağlı olduğu görülüyor.

Trump, Maduro'nun New York'a getirileceğini, Maduro ve eşi hakkında New York'ta suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek, "Şu anda bir gemideler, New York'a getiriliyorlar, gemiye de helikopterle götürüldüler." açıklamasını yaptı. (İLKHA)

Kaynak: İLKHA