18 yaşındaki E.G., İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Yapılan incelemenin ardından, adli rapor, ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığını ortaya koydu. E.G., İstanbul’daki işlemlerinin ardından tekrar Diyarbakır’a götürüldü.

500 yataklı Batman devlet hastanesinin inşaatı hızla yükseliyor 500 yataklı Batman devlet hastanesinin inşaatı hızla yükseliyor

Narin’in babasının amcası Ali Rıza Güran, E.G.'nin kendi kendini ısırdığını belirtti. Güran, E.G.’nin şüpheli bir hareketi olmadığını, Narin’in kaybolduğu anlarda üzgün ve kendini zarara uğratan biri olduğunu söyledi.

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran, 15.15'ten sonra kendinden haber alamayan ailesi ve köylüler, Narin'i aramış ancak sonuçsuz kalınca babası Arif Güran jandarmaya başvurdu.

Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi ve ekipman sevk edildi. Ayrıca, jandarma ve polis helikopterleriyle havadan destek sağlandı. 12 bin 565 araç sorgulandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Arama çalışmalarında 7 iz takip köpeği kullanıldı.

Narin'in arama çalışmaları 9'uncu gününde devam ediyor. (İLKHA) 

Kaynak: ilkha