AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, soykırımcı rejimin sözde Dışişleri Bakanı olan Katz'a tepki göstererek, "İsrail’in NAZİ kafalı Dışişleri Bakanı Katz’ın Devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır. Soykırımcı hükümetin Dışişleri Bakanı olan Katz, demokrasi ve özgür dünya adına konuşabilecek son kişi bile değildir. Cumhurbaşkanımızın izlediği Filistin politikası, özgür dünyanın gerçek iradesidir. Özgür dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Nazilerin ve katillerin sesi ise Netanyahu ve Katz gibilerdir. Netanyahu hükümeti, işledikleri soykırım suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." açıklamasını yaptı. (İLKHA)

İsrail’in NAZİ kafalı Dışişleri Bakanı Katz’ın Devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır.

Soykırımcı hükümetin Dışişleri Bakanı olan Katz, demokrasi ve özgür dünya adına konuşabilecek son kişi bile…

HAMAS lideri Sinvar'dan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na mektup HAMAS lideri Sinvar'dan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na mektup
— Ömer Çelik (@omerrcelik) August 2, 2024

 

Kaynak: ilkha