Filistin'in Gazze şehrinde 10 aydır okullar, hastaneler, camiler, evler işgalci siyonistler tarafından bombalanıyor. Çocuk, kadın, yaşlılardan oluşan yaklaşık 50 bin Gazzeli Müslüman şehid edilirken, binlercesi halen enkaz altında.

Vicdani ve insani hassasiyete sahip tüm toplum kesimlerinin katılımıyla Filistin'de yaşanan işgalci siyonist zulmüne karşı ortak tepki göstermek amacıyla düzenlenecek soykırıma sessiz kalma Gazze için vicdan buluşmasında "Unutma Gazze’de Soykırım Devam Ediyor!" yürüyüşüne tüm vicdan sahipleri davet edildi.

Yürüyüş sonunda 7'den 70'e tüm vicdan sahiplerinin katılımıyla bir basın açıklaması düzenlenecek. Ekim 2023 yılından beri devam eden katliam ve soykırıma ilişkin mesajlar verilecek.

İşgalci siyonistlerin katliam ve soykırımlarına karşı 25 Temmuz 2024 Perşembe günü akşam namazı çıkışı Kocatepe Camii'nden başlayacak olan yürüyüş Sıhhiye Meydanı'nda (Ankara Valiliği önü) yapılacak basın açıklamasıyla son bulacak.

Ankara Filistin Dayanışma Platformu tarafından vicdan sahibi herkesi Gazze için vicdan buluşmasına davet edildi.

Tüm Ankaralıların davet edildiği mesajda "Unutma… Gazze’de Soykırım Devam Ediyor! Soykırıma sessiz kalmamak için Kocatepe Cami’nden Sıhhiyye Meydanı'na ailelerinizle birlikte yürüyüşe bekliyoruz. 25 Temmuz 2024 Perşembe günü akşam namazı çıkışı Kocatepe Cami." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Gazze gemisi nöbeti tutan aktivistler: Burada hukuki ve yasal olmayan bir süreç işliyor Gazze gemisi nöbeti tutan aktivistler: Burada hukuki ve yasal olmayan bir süreç işliyor
Kaynak: ilkha