Ticari araçla motosikletin çarpıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı Ticari araçla motosikletin çarpıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Düzenlenen programa Vali Usta’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Fahri Onay, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Burtaşkıray, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Arda ve yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Soru cevap şeklinde geçen programda Vali Usta, gazetecilerin eğitim, asayiş, trafik, turizm, uyuşturucu, deprem, sel, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları gibi gündemde olan sorularını yanıtladı.

Toplantıda konuşan Vali Usta, "Ortak amacımız bu nadide şehrin güvenliği, huzuru ve gelişimi için çalışmaktır. Şunu özellikle ifade etmem gerekirse ilimizin refahı için bizden önce hizmet bayrağını taşıyan tüm il yöneticilerimize şehrimizde gerçekleştirdikleri önemli ve kalıcı çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etmek istiyorum. Aynı şekilde ilimizin güzelliklerini, yapılan işleri ve takip edilen projeleri kamuoyu ile paylaşma konusundaki duyarlılıkları için de basınımızın kıymetli çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha