Evde Bakım Birimi 1900 hastaya evde hizmet vermekte olup bu hastalardan 200 tanesine hasta yatağı desteğinde bulunuldu.

3 adet araç ve 15 personelle sağlık hizmeti sunan birim günde ortalama 40 hastaya hizmet vermekte olduğu belirtildi.

Şırnak'ta yapılan ameliyatla 15 yıllık mide fıtığı hastalığından kurtuldu Şırnak'ta yapılan ameliyatla 15 yıllık mide fıtığı hastalığından kurtuldu

Hizmet verilen hastalara günlük bakımları esnasında muayene işleminin yanı sıra pansuman, enjeksiyon, kan tahlili, serum gibi hizmetler de rutin olarak sağlanmaktadır.

Hastaların almış oldukları hizmetleri, hasta yakınlarının da talepleri doğrultusunda değerlendirdiklerini ifade eden Başhekim Tatlı, iHasta yakınlarımızın taleplerini dinledik. Daha iyi bir hizmeti nasıl sunarız diye yerinde bir değerlendirme yaptık. Tespit ettiğimiz eksiklikler noktasında da derhal çalışmalara başladık. İlimiz Merkezi ve merkez köyleri dâhil 1900 hastaya sağladığımız sağlık hizmetimizi daha iyi ve kaliteli hale getirmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte mesai harcıyoruz. Günlük olarak 40 hastaya sunduğumuz hizmetler geniş bir yelpazeye sahip olup hasta memnuniyeti arkadaşlarımız açısından son derece önemli bir kıstas olarak belirlenmiş durumdadır. Sadece hastanemize gelip sağlık hizmeti alanlar değil hastanemize gelme imkânı olmayan 1900 vatandaşımıza da onların ailelerine de en sağlıklı ve kaliteli hizmeti götürmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha