Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı İbrahim Gökmen, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdür Vekili Zafer Duymuş ve ilgililer katıldı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığınca yapılan sunumlarda 2023 ile 2024 yılları arasındaki karşılaştırmalı bilgiler paylaşıldı.

İldeki okulların güvenliği, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular değerlendirildi.

Yaptığı açılış konuşmasında Vali Usta, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak, huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde hayatlarını sürdürecek tüm güvenlik tedbirlerinin alınması için gerekli çalışmaların ilgili kurumlarca yürütüldüğünü ifade etti.

Verimlilik ve hizmet kalitesini arttırma adına bu toplantıların önemine dikkat çeken Vali Usta, “Bingöl’e hizmet ve güven vermek noktasında hepimizin belirli sorumlulukları var. Güvenlik birimlerimiz, diğer kurumlarımızla birlikte gerekli iş birliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizdeki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalışıyorlar. İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamı için bu çalışmalara büyük önem veriyoruz.” dedi.

Şanlıurfa'da silah ve mühimmat operasyonu: 7 şüpheli gözaltında Şanlıurfa'da silah ve mühimmat operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha