Çocuklarla eğlenceli zaman geçirmek ve hafta sonlarında bir nebze de olsa gençlere ve ailelere manevi atmosferi hissettirmek amacıyla HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı Park Buluşmaları programı düzenliyor.

Yaz aylarına geçilmesiyle beraber her hafta sonu Diyarbakır'ın merkez ilçelerindeki farklı park alanlarında etkinlikler düzenleyen Hür Gençliğin dün akşam 75 Park'ta gerçekleştirdiği program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Şehid Şeyh Ahmet Yasin, Dr. Abdulaziz Rantisi ve Yahya Ayyaş gibi önemli şahsiyetlerinin canlandırıldığı programla devam eden etkinlikte Özlem Ajans ses sanatçıları ilahi ve ezgiler seslendirdi.

Katılımcılara kısa bir konuşma yapan Mahmut Akgül, gençleri bekleyen manevi tehlikelerden söz ederek, batının Gazze üzerinden insanlığa yönelik hayata geçirmek istediği kirli emellere dikkat çekti.

"Gençliğimizi bozmak düzenlenen programlara israil ürünleri sponsor oluyor"

İnsanoğlunun yer yüzüne gönderilmesiyle beraber daima ıslah edenler ile ifsat edenler arasında bir çatışma olduğunu belirten Akgül, "Islah edenler Allah'tan aldıkları emirler ile insanların en güzel şekilde hayatlarını sürdürme mücadelesini verirken ifsat edenlere onlara karşı durmuş, tüm güzelliklerin ortadan kalkması için mücadele etmişlerdir. İşin garip tarafı da onlar toplumu ifsat ederken 'bizler ıslah edicileriz' demişlerdir." dedi.

Gazze'nin durumuna da vurgu yapan Akgül, "Bugün Gazze olayıyla dünyanın halini görüyoruz. Bu dünyadaki sıkıntı siyonistlerin insanlar üzerinde oynadıkları oyunların birer neticesidir. Nitekim bu yaşananlar yeni planlanan durumlar da değildir. Hepimiz iyi biliyoruz ki Amerika ve İngiltere gibi sömürgeci zihniyetler menfaatleri olmayan yerlere asla girmezler. Gençliğimizi bozmak için kültürümüzde olmayan müziklerle ve ahlaki erdemlerden yoksun insanları gençliğimize örnek gösterirlerken, israil ürünleri onlara sponsor oluyor. Gençliğimizi bozmak için nasıl hesaplar içerisine girdiklerinin farkında olalım." ifadelerini kullandı.

Akgül, "ABD'den ziyade günümüz Türkiye'sinde Kemalistler ve solcular israilin siyonizm projesini devam ettirme adına bayrağı kendileri taşıyor. Gençlerimizi ve neslimizi; TV, internet, müzik, festivallerle bozmak için ellerinden geleni yapıyor; fuhuş bataklığına, uyuşturucuya, içkiye ve kumara yönlendirilerek geleceğimiz olan gençlerimizi heba ediyorlar." şeklinde konuştu.

"Yahudiye destek olacak fiil ve alışverişlerden uzak durmalıyız"

Bu ifsatların karşısında duran HÜDA PAR gençliğini, kimi değişik isimlerle kimisi de gayrı meşru zihniyet ile suçlamaya çalıştıklarının altını çizen Akgül, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bakan Ersoy: Karahantepe'de tarihe ışık tutan yeni keşif Bakan Ersoy: Karahantepe'de tarihe ışık tutan yeni keşif

"Oysaki bizim gençlik, imanlı ve İslami bir gençliktir. Hırsızlığa, arsızlığa, içkiye, kumara, fuhuşa ve uyuşturucu gibi melanetlerin karşısında durarak, bu halkın çocuklarını pisliklerden uzaklaştırma adına ellerinden gelen çabayı gösteren bir gençliktir."

Akgül, "Gazze'de yaşanan bir vahşet var. Danimarka'dan, Norveç'ten, Rusya'dan, Kolombiya'dan dünyanın her tarafından israilin vahşetine tepkiler ve nefretler vardır. Gazze bugün Ashab-ı Uhdud gibidir. Eğer bugün bir tepki ortaya koymadan, bu zulme ve vahşete karşı durmadan, bir boykotla bile nefretini dile getirmeden izleyen insanlar, Allah-u Teala kıyamet gününde Ashab-ı Uhdud'u lanetlediği gibi bunları da lanetleyecektir. Bizler, yahudiye destek olacak fiillerden ve alışverişlerden uzak durmamız lazım." diye belirtti.

Konuşmanın ardından ezanın okunmasıyla beraber yatsı namazı kılındı. Çocuklara yönelik bilgi yarışması ve Özlem ajans sanatçılarının sahne almasıyla devam eden program yapılan kura çekilişi ve dua ile sona erdi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha