Cevdet Yılmaz: İstihdamın daha da artmasını hedefliyoruz Cevdet Yılmaz: İstihdamın daha da artmasını hedefliyoruz

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, bir ağız ve diş sağlığı kliniği ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin yüzde 25’e varan indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaflarımız için indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerimiz Zident Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hizmetlerinden yüzde 25’e varan indirimli olarak hzimet alabilecekler. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Oda olarak esnaflarımızın hayatlarını kolaylaştırmak artan giderlerinin yükünü azaltmak ve genel olarak hem bütçelerine hem de hayat kalitelerine destek olmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız neticesinde birçok kurumla indirim protokolleri imzaladık." dedi.

Oda olarak amaçlarının üyelerine yardımcı olmak ve onlara sahip çıkmak olduğunu ifade eden Çiftçi, "Üyelerimizin oda yönetiminin hep yanlarında görmelerini sıkıntılarını gidermek için çabaladığımızı ve en önemlisi odanın hakkını verdiğimizi bizzat müşahede etmelerini istiyoruz. Esnafımıza daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımız, anlaşmalarımız ve projelerimiz devam edecektir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha