Somali'de bombalı saldırı: 7 ölü Somali'de bombalı saldırı: 7 ölü

"Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanmayın. Bilakis onlar diridirler ve Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar." ayetiyle başlanan açıklamada, Yahya Sinvar’ın şehadeti tebrik edildi.

Filistin Alimler Birliği olarak, Kahraman Komutan Şehid Yahya Sinvar’ın şehadetini tebrik ettiğimizi duyuruyoruz.

Sinvar'ın, davası uğruna şehid düştüğü belirtilen açıklamada, "Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur. Salat ve selam Efendimiz Muhammed'e (s.a.v.) ailesine, sahabelerine ve onlara iyilikle uyanlara olsun. İslami Direniş Harekatı HAMAS’ın Şehid Lideri Yahya Sinvar, Allah'ın rızası ve davası uğruna hayatını yaşayan ve bu yolda şehit olanların şanına yakışır bir şekilde, geri durmadan, cesurca savaşan bir mücahid olarak şehadete yükselmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında ise, "Kahraman komutanımız Şehid Yahya Sinvar’ı anarken, şehitlerimizin kanlarının boşa gitmeyeceğini ve heba olmayacağını, aksine Allah'ın izniyle mücahitlerin ellerinde zafer getireceğini kesin olarak ifade ediyoruz. Şehidimizin kanı, Allah'ın izniyle zafer ve başarı ile sonuçlanacak, bu da şehidin çocukları, öğrencileri ve kardeşlerinin mücadelesiyle gerçekleşecektir. Kahraman Şehidimizin kanı, Allah'ın izniyle siyonistlere, işbirlikçilerine, normalleştiricilere ve gevşek davrananlara bir lanet olacaktır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha