İşgal rejiminin 7 Ekim'den bu yana Filistin halkına yönelik sürdürdüğü saldırı ve katliamları aralıksız devam ederken Filistin'de yaşanan dram da her gün daha da derinleşiyor.

Batı dünyasındaki liderlerin çoğunlukla destek olduğu bu saldırılara karşı halklardan tepki yağarken maalesef İslam dünyasındaki devletlerden ve halklardan ise yeterince tepki gösterilmiyor.

Yeterince sahiplenilmeyerek yalnızlığa ve kaderlerine terk edilen Filistinli Müslümanlar ise işgal rejimi ve destekçilerine karşı izzetli bir direniş göstermeye devam ediyor.

Filistinli Müslümanların yaşadıkları dramın son bulması adına Peygamber Sevdalılarının çağrısıyla Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Esenler, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nda sabah namazında bir araya gelen Müslümanlar, kılınan namaz sonrasında Filistin halkı için dua etti.

Silahlı hırsızlık olayında kuyumcudan 1 milyon liralık altın çalındı Silahlı hırsızlık olayında kuyumcudan 1 milyon liralık altın çalındı

Zeytinburnu Sümer Camii'nde buluşan çok sayıda kişi, sabah namazının ardından cami hocasının yaptığı duaya âmin diyerek Filistinli Müslümanların kurtuluşu için niyazda bulundu.

Gerçekleştirilen dua programı sonrasında, Peygamber Sevdalıları tarafından camii cemaatine çorba ikramı yapıldı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha