Okul sezonunun açılmasıyla birlikte hayırseverler de yardım kuruluşları aracılığıyla, yetim ve muhtaç çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Özgür Ümmet Derneği, Adıyaman Umut Kervanı işbirliğiyle onlarca çocuğun okul çantası ve kırtasiye malzemesine kavuşma sevincine ortak oldu.

Kaygı nedir, kaygı ile nasıl başa çıkılır? Kaygı nedir, kaygı ile nasıl başa çıkılır?

"Çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk"

Özgür Ümmet Derneği adına dağıtımlarda bulunmak için Mısır'dan Türkiye'ye gelen Eşref Ebu'l Meded, "Türkiye'deki Umut Kervanı işbirliğiyle bugün çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk. Buraya, Umut Kervanı ve Özgür Ümmet Derneği olarak Adıyaman'da depremzede yetim ve muhtaç çocuklarımıza kırtasiye dağıtmaya geldik. Bu büyük çalışmaya katkıda bulunan herkese Umut Kervanı ve Özgür Ümmet Derneği olarak teşekkür ediyoruz." dedi.

Adıyaman Umut Kervanı yetkililerinden Muharrem Koçuşağı, "Özgür Ümmet Derneği ve Adıyaman Umut Kervanı olarak bugün depremde yetim kalan çocuklarımıza ve muhtaç duruma gelen ailelerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Bu çalışmamıza katkıda bulunan bütün hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. Yardımlarının devamını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha