İşgal medyasının yayınladığı haberlerde, El-Mezra'a köyü kavşağına yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıda bir işgalcinin önce ağır yaralandığı bir süre sonra da öldüğü ve en az 5 kişinin de çeşitli yaralar aldığı bilgisi verildi.

Şeraga askeri üssünde de iki işgalci askerin hafif yaralandığı belirtildi. Yedioth Ahronoth gazetesi, Batı Celile'de bir insansız hava aracının patlaması sonucu ciddi ve orta dereceli

Israel Hayom gazetesi, Akka ile Hayfa arasında bir askeri noktadan duman sütunlarının yükseldiğini ve Hayfa'da patlama seslerinin duyulduğunu belirtti.

Portekiz'de orman yangınları: 3 ölü, 20 yaralı Portekiz'de orman yangınları: 3 ölü, 20 yaralı

Gazete, Hizbullah'ın Lübnan'dan Nehariya'nın kuzeyine yönelik saldırısında iki kişinin yaralandığını ve bir aracın hasar gördüğünü belirtti.

Hizbullah, bir dizi bildiri ile işgalcilere yönelik birçok operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu. Hizbullah'ın askeri kanadı durumundaki İslami Direniş mücahitlerinin, El-Merc bölgesini topçu mermileriyle hedef aldığını ve hedeflerin vurulduğunu açıkladı.

Hizbullah, Akka'nın kuzeyindeki Şeraga kışlasında Golani Tugayı komuta merkezi ve Egoz Birimi 621 karargahını hedef alarak insansız hava araçları ile saldırı düzenlediğini ve hedeflerini başarıyla vurduğunu belirtti.

Operasyonun, Gazze Şeridi'ndeki direnişle dayanışma ve Filistin halkına destek amacıyla gerçekleştirildiğini, ayrıca işgalcilerin Abba kasabasına düzenlediği saldırı ve suikastlara yanıt olarak yapıldığını ekledi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha