Siyaset

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı'nda görev değişikliği

Uzun süre HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Hamdullah Er, görevi Murat Günaydın'a devretti.

HÜDA PAR Genel Merkezi'nde gerçekleşen devir-teslim törenine HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç katıldı.

Mevcut Başkan Hamdullah Er, görevi Murat Günaydın'a teslim ederken yeni görevinde başarılar diledi.

Konuyla ilgili HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Faruk Dinç tarafından yapılan yazılı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bugüne kadar Gençlik Kolları Başkanlığı görevini özveriyle yürüten Sayın Hamdullah Er'e teşekkür eder, yeni Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Murat Günaydın'a başarılar dilerim. Birlikte, umut dolu bir şekilde güzel hizmetler yapacağımıza inancımız tamdır." 

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, ise sosyal medya hesabında #BirlikteBaşaracağız etiketiyle şu mesajı paylaştı:

"Kıymetli Başkanım, kardeşim Sayın Hamdullah Er'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim'den işlerimizi kolay, çalışmalarımızı bereketli kılmasını diliyorum. #BirlikteBaşaracağız."

Eski Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er de aynı etiketle, "(Baki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş) Üç yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevini dostum, kardeşim Murat Günaydın Başkanıma devrettim. Rabbim hayırlı mübarek kılsın, hayırlı hizmetlerinde yardımcısı olsun inşallah. Bu onurlu görevi ve gençliğe hizmet etme imkanını sağlayan başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere Genel Merkezimize çok teşekkür ederim. Üç yıldır birlikte çalıştığımız İl Gençlik Kolları teşkilatlarımıza ve Genel Merkez Gençlik Kolları teşkilatımızda birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz dostlarıma, kardeşlerime, başkanlarıma teşekkür ederim. #BirlikteBaşaracağız" paylaşımı yaptı. (İLKHA)