Siyaset

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Dinç: Dijital terör çocuklarımızı ellerimizden alıyor

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, iletişim aracı olması gerek sosyal medyanın; sapkınların, satanistlerin cirit attığı bir zehir üretim merkezine dönüştüğüne dikkat çekti.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan Dinç, her seferinde "suçu önleyici tedbirler" yerine cinayetlerin sonuçları üzerinde konuştuklarını belirterek, nesli intihara ve cinayet işlemeye sevk eden her içeriğin hesabının mutlaka sorulması gerektiğini söyledi.

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Milletvekili Dinç, gençleri terörize eden sapkın fikirlerin ve sanal oyunların; en az ellerinde silah ve bomba olan teröristler kadar tehlikeli, olduğunu kaydetti.

Dinç, "19 yaşındaki bir cani 2 kız çocuğunu vahşice katletmeden önce sosyal medyadan bu cinayeti işleyeceğini ilan edebiliyor. Sosyal medyada bir yandan sapkınlık propagandası yapılırken, kız çocuklarımız şantaja maruz kalırken, alkol ve uyuşturucu tacirleri zihinleri ifsat ederken, anayasaya göre nesli koruması gereken devlet, caydırıcı tedbirler almak zorundadır. Manevi değerler ile bilim; bir kuşun iki kanadı gibidir. Maneviyatından koparılan nesil tek kanatlı kalınca dijital terörizmin kucağına düşmektedir. Suçu önleyici tedbirleri konuşacağımıza her seferinde cinayetlerin sonuçlarını konuşuyoruz. İletişim aracı olması gereken sosyal medya; sapkınların, satanistlerin cirit attığı bir zehir üretim merkezine dönüşmüştür. Gençleri terörize eden sapkın fikirler ve sanal oyunlar, ellerinde silah ve bomba olan en az teröristler kadar tehlikelidir. Nesli intihara ve cinayet işlemeye sevk eden her içeriğin hesabı mutlaka sorulmalıdır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)