Bilecik Pazaryeri’nde trafik kazası: 1 yaralı Bilecik Pazaryeri’nde trafik kazası: 1 yaralı

Şehit lider Yahya Sinvar için HAMAS tarafından İstanbul'da taziye kuruldu. Taziyeye HAMAS Şura Meclisi Başkanı Musa Derviş İsmail, Halil El Hayye, Üsame Hamdan, Sami Ebu Zuhri ve hareketin diğer siyasi büro üyeleri ev sahipliği yaptı.

Taziyeye HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir de katılarak kısa bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun taziye temennilerini HAMAS'a ileten Demir, şöyle konuştu:

"Artık söz söyleminin zamanı değil. Bugün HAMAS'ın aslında taziyeye de ihtiyacı yok, belki duaya farklı farklı desteklere ihtiyacı var. Asıl taziye ihtiyacı olanlar biziz. Gazze'dekiler, Gazze'de katledilenler, çocuklar aslında yaşayanlardır. Ölü olan aslında bizleriz.

Şimdiye kadar Şeyh Ahmet Yasin'den başlayarak her katledilen liderimiz Filistin'in aziz davasını daha güçlendirmiştir.  Şehit Sinvar'dan sonra inanıyoruz ki Allah'ın izniyle israil mağlup olacaktır. HAMAS ve bu azizler muhakkak muzaffer olacaktır Allah'ın izniyle.

Siz bugün bizim öğretmenlerimizsiniz, islam ümmetinin önderlerisiniz. İslam ümmetinin öldüğü bir dönemde bize hayat veren membaımızsınız. Rabbim sizleri muhafaza etsin, cihadınızı daim etsin, rabbim bu azminizi bize versin, İslam ümmetinin maruz kaldığı zilletin ortadan kaldırması için sizi bizlere önderler yapsın.

Biz utanıyoruz. Sizin elinizden tutamadığımız, sizinle beraber ölmediğimiz için utanıyoruz. Sizin bir lokma ekmeğe ve suya ulaşamadığımız bu katliam sürecinde bir nefes ve bir damla su olamadığımız için utanıyoruz. Rabbim bizi bu zilletten kurtarsın."  (İLKHA)

Kaynak: ilkha