Muş ziyaretleri kapsamında Ramanlı, HÜDA PAR GİK Üyesi Cesim Yılmaz, İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan ve il yönetimi ile birlikte Muş Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.

Ramanlı ve heyetini, Muş Şeker Fabrikası Genel Müdürü Turgut Kızılkaya karşıladı. Ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kızılkaya, fabrikanın çalışması, üretimi, kapasitesi, fabrikanın potansiyeli hakkında bilgi verdi.

Ramanlı, beraberindeki heyetle birlikte fabrikada dolaşarak incelemelerde bulunup, çalışanlarla sohbet etti.

Buradaki ziyaretin ardından Ramanlı, fabrikaya şeker pancarı veren çiftçilerle de bir araya gelerek, çiftçilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yaşadıkları sorunları Ramanlı'ya aktaran çiftçiler, sorunlarının Meclis'e taşınması noktasında destek istediler.

Ramanlı, daha sonra kentin kanaat önderleriyle bir araya geldi. Buradaki ziyaretin ardından Ramanlı, kardeş yardım kuruluşlarının ihtiyaç sahipleri yararına ve Gazze için açtıkları kermesi ziyaret etti.

Son olarak Ramanlı, parti il binasında, parti teşkilatıyla bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. (İLKHA)

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Gündüz kuşağı programları aile kurumunu yıkıma uğratıyor HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Gündüz kuşağı programları aile kurumunu yıkıma uğratıyor
Kaynak: ilkha