Ziyaretlerde mahallelerin genel sorun ve talepleri hakkında istişarelerde bulunuldu. İlçe Başkanı Tanış, partisinin TBMM'ye sunduğu kanun tekliflerinin yer aldığı kitapçığı muhtarlara takdim ederek, HÜDA PAR'ın yerel ve ulusal düzeyde halkın sorunlarını çözmeye yönelik yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Ziyaretlerde muhtarlar, belediye tarafından alınan yeni bir karar doğrultusunda, mahallelerdeki elektrik aboneliklerinin muhtarların kendi üzerlerine alınması zorunluluğuna ilişkin yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Kurtulmuş: Önümüzdeki dönem Orta Asya ülkeleriyle müşterek hedeflerimiz bakımından yeni bir dönem olacak
Kurtulmuş: Önümüzdeki dönem Orta Asya ülkeleriyle müşterek hedeflerimiz bakımından yeni bir dönem olacak
İçeriği Görüntüle

Muhtarlar, bu uygulamanın hem maddi hem de hukuki sorumluluk doğurduğunu belirterek, kararın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

İlçe Başkanı Tanış, muhtarların bu konudaki taleplerini dinleyerek, çözüm için gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti. (İLKHA)

Kaynak: İLKHA