Kurban Bayramı münasebetiyle birçok yardım kuruluşu gibi Uluslararası yardım organizasyonu olan IHO EBRAR, kestirdiği kurban etlerini Diyarbakırlı kimsesizlerin sofralarına taşıyor.

Yaptığı ayni ve nakdi yardımlarla dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı kendine şiar edinen IHO EBRAR, farklı coğrafyalarda yürüttüğü kurban eti dağıtım organizasyonunun bir kolunu da Diyarbakır'da gerçekleştiriyor.

Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi Akçeşme-Boztepe yolu sorunu hala çözülmedi

IHO EBRAR, geçmiş dönemlerde Diyarbakır'da yürüttüğü yardım çalışmalarına Kurban Bayramı vesilesiyle kurban eti dağıtım faaliyetini ekleyerek bayramın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir çalışma atmosferine girdi.

Diyarbakır'da yürütülen kurban eti dağıtım çalışmaları hakkında konuşan IHO EBRAR Bağlar Temsilcisi Ramazan Memiş, hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Memiş, "Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR adına buradayız. Hayırseverlerin vermiş olduğu kurban etlerini dağıtıyoruz. Binlerce aileye kurban eti yetiştirdik ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerine teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı bayramlar diliyoruz." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha