İşgalci siyonist ordu, Gazze'nin güneyinde son günlerde daha da yoğunlaşan çatışmalarda yaralanan bir askerin daha Gazze Şeridi'nde öldürüldüğünü kabul etti.

Öldürülen siyonistin Paraşütçüler tugayının 101'inci taburunda Kiryat Tivon'dan Teğmen Omar Ginzburg'un olduğu aktarıldı.

Söz konusu ölüm itirafı, Kassam Tugayları'nın, Batı Şeria'daki işgal altındaki Ürdün Vadisi'ndeki "Mihola" yerleşimi yakınındaki kahramanca operasyonun sorumluluğunu üstlenmesinden sonra geldi. Bu operasyonda Kassam mücahidi, bir işgal askerini vurmayı başarmıştı.

Kassam Tugayları, operasyonun şehitlerin kanına misilleme olarak, Tabiin Okulu katliamına ve Gazze Şeridi'nde devam eden işgal katliamlarına yanıt olarak gerçekleştirildiğini açıklamıştı.

Kassam, Batı Şeria'daki mücahitlerinin, Komutan Yahya El Sinvar'a bağlılık yeminini yenileyerek, işgalcilere karşı operasyonlarına devam edeceklerini vurgulamıştı.

Filipinler'de muson yağmurları etkili oluyor: 6 ölü, 11 yaralı Filipinler'de muson yağmurları etkili oluyor: 6 ölü, 11 yaralı

İşgal medyası, vurularak öldürülen askerin Yonatan Deutsch olduğunu açıklayarak, onun geçtiğimiz aylarda Gazze'de bulunduğunu ifade etti.

Siyonist Kan kanalının internet sitesine göre, 10 ay önce işgal ordusu tarafından öldürüldüğü tespit edilenlerin sayısı 690'a yükselirken, işgalin raporları ve yetkililerin açıklamaları, gerçek ölü ve yaralı sayısının resmi rakamın çok üzerinde olduğunu gösteriyor. (İLKHA)

Kaynak: ilkha