Gazze'deki hükümetin Medya Ofisine göre işgalciler, Gazze Şeridi'ndeki 3 şehirde 3 ayrı katliam gerçekleştirerek 25 kişiyi şehit etti, onlarca kişiyi yaraladı.

Sel nedeniyle hapishanenin duvarı çöktü: 281 mahkum firar etti Sel nedeniyle hapishanenin duvarı çöktü: 281 mahkum firar etti

İşgalciler, Gazze şehrindeki Mustafa Hafez Okulu'nun bombalayarak 12 kişiyi şehit etti.

İşgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr El Balah şehrinde pazar yerini bombalaması sonucu aralarında kadın ve çocukların da olduğu 9 kişi şehit oldu, onlarca kişi yaralandı. Şehit ve yaralılar, ekipler tarafından Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi'ne ulaştırıldı.

Pazar alanının yerinden edilmiş insanlar tarafından yoğun olarak kullanılan bir yer olduğu bildirildi.

Saldırı nedeniyle şehit sayısının artabileceği belirtildi.

Gazze'deki sağlık kaynaklarına dayandırılan haberlere göre işgal ordusuna ait bir insansız hava aracı, Han Yunus'un doğusundaki Beni Süheyla kasabasındaki bir internet ve telefon şarj noktasında bulunanları bombaladı.

Bombardımanda en az 4 kişinin şehit olduğu, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İşgalci siyonistlerin, geçtiğimiz Ekim ayının yedisinden bu yana Gazze Şeridi'nde düzenlediği katliam ve soykırımlarda 40 bin 173'ten fazla kişi şehit oldu, 92 bin 857'yi aşkın kişi de yaralandı; binlerce kurban ise halen enkaz altına ve yollarda kayıp durumda. (İLKHA)

Kaynak: ilkha