Şanlıurfa'da 15 öğrenci gıda zehirlenmesi yaşadı   Şanlıurfa'da 15 öğrenci gıda zehirlenmesi yaşadı  

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Müzeyyen Ertürk tarafından Battalgazi ilçesi Sarıcıoğlu Mahallesinde yaptırılan, Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yazıcı, şunları kaydetti: "Malatya’ya, bu zorlu süreçte sağlık alanında katkıda bulunan Müzeyyen Ertürk’e teşekkür ediyorum. Zor zamanımızda bize uzatılan bir el vatandaşlarımız için büyük bir önem arz ediyor. Malatya olarak bu zor günleri hep beraber el ele atlatacağız. Birkaç yıl içerisinde çok daha iyi duruma geleceğiz. Bu memleket, bu millet, Müzeyyen Ertürk gibi hayırseverler olduğu müddetçe her zaman ayakta dimdik kalmaya devam edecektir. Böyle gönlü güzel insanların sayısını Rabbim artırsın. Biz şuna inanıyoruz, bu tür güzel işler yaptığınızda bereketiyle zaten size geri dönecektir."

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi, 4 hekimin hizmet verebileceği 270 metrekare kapalı alana sahip olup, ilk etapta 2 aile hekimi ile görev yapmaya başlayacak ve Sarıcıoğlu Mahallesinde ikamet eden yaklaşık 10 bin vatandaşa hizmet verecek. (İLKHA)

Kaynak: ilkha